Wat

Moed is niet het ontbreken van angst. Maar weten dat er iets belangrijkers is.

Ik coach mensen die geholpen willen worden bij reintegratie op de arbeidsmarkt, met verslavingsproblematiek, ongezonde afhankelijkheid (ook in relaties), mateloosheid (werk, middelen, gedrag), eetstoornissen, met onbalans in vitaliteit, klachten als overspannenheid en burn-out en/of met zingevingsvraagstukken.

Om je te kunnen begeleiden in je ontwikkeling en/of het uitbreiden van een ondersteunend gedragsrepertoire is het belangrijk om bewustzijn te verhogen, doelgericht te leren denken en handelen en vertrouwen te ontwikkelen in jezelf en je omgeving.

Ik gebruik tijdens de gesprekken diverse interventietechnieken die ik heb eigen gemaakt door toepassing in de praktijk, zelfstudie en door specialistische opleidingen; RET, Voice Dialoque, Systemisch Werken, Autobiografisch werken, TGI,  en de positieve en cognitieve gedragspsychologie. NeuroSemantics®, Matrix Coachen, Facilitating Collective Intelligence (R. Dilts), Master in Neuro Linguistisch Programmeren (Instituut voor Eclectische Psychologie), Mindfulness & Zelfcompassie.